kijken-bij-wouter-slide-aanbiedingen-tennis-1

Aanbieding voor At Risk leden

Sportbril voor € 99,- in plaats van € 149,-

Scherpgeprijsde sportbril voor tennisvereniging At Risk leden

Fanatieke tennissers in Utrecht opgelet! Bij KIJKENbijWouter hebben we een mooie aanbieding voor leden van tennisvereniging At Risk in de wijk Lunetten. Sinds 2016 zijn wij trotse sponsor en daarom weten we maar al te goed hoe belangrijk het is om een goede sportbril te dragen. Tijdens het tennissen kan er altijd een bal tegen het glas komen of de bril valt af bij te snelle bewegingen. Een goede sportbril naast uw normale bril is dan ook aan te raden!

Aanbieding sportbril op sterkte

Sportbrillen zijn zo ontworpen dat ze goed blijven zitten tijdens het sporten, ook wanneer u hard rent en transpireert. De speciale veren zorgen voor een perfecte pasvorm. Doordat ze tegen een stootje kunnen gaan de brillen langer mee en loopt u ook niet het risico van glas in uw ogen wanneer u een tennisbal in uw gezicht krijgt. Voor de leden van tennisvereniging At Risk hebben we dan ook een speciale aanbieding:

  • Voor de junioren hebben we een flexibele sportbril inclusief glazen voor €99,- (normale prijs €149,-)
  • Voor de senioren hebben we een Oakley sportbril inclusief glazen voor €199,- (normale prijs €249,-)

Sportzonnebrillen bij KIJKENbijWouter

Het liefst speelt u natuurlijk een tennispotje in de zon. Voor deze momenten hebben wij ook speciale sportzonnebrillen van Oakley en adidas Sport eyewear in onze collectie. Dankzij de glazen met speciale contrastverhogende filters wordt het zicht op de bal verbeterd. Deze zonnebrillen zijn ook op sterkte verkrijgbaar. Helemaal geen bril dragen tijdens het sporten is natuurlijk ook een mogelijkheid. Contactlenzen dragen kan al vanaf een jonge leeftijd, lees er hier meer over.

Bezoek KIJKENbijWouter in Utrecht voor een bril op sterkte die goed blijft zitten, game na game! De levertijd van een sportbril op sterkte is in de meeste gevallen 1 á 2 dagen.

Online afspraak maken

Aanbieding sportbrillen

Top