kijken-bij-wouter-slide-aanbiedingen-dvsu-1

Aanbieding voor DVSU leden

Sportbril voor € 99,- in plaats van € 149,-

Aanbieding: voordelige sportbrillen voor DVSU leden

Bent u of is uw kind lid bij sportvereniging DVSU in? Dan heeft KIJKENbijWouter een mooie aanbieding op een extra voordelige sportbril. Tijdens een voetbaltraining of wedstrijd kan het er soms heftig aan toe gaan, zo kan de bril beschadigen tijdens een botsing of blijft de bril niet goed zitten tijdens een harde sprint. Een sportbril kan tegen een stootje en is dus geen overbodige luxe! Daarom maakt u bij KIJKENbijWouter gebruik van deze speciale sportbrillen aanbieding.

Sportbril op sterkte

Een goede sportbril kan tegen een stootje en blijft goed zitten. Bovendien zijn ze zo ontworpen dat ze goed ventileren, zodat u ongestoord kunt voetballen zonder teveel last van hinderlijke transpiratie. Ook zijn de brillen gemaakt van speciaal materiaal die beter tegen zweet kunnen. Een andere optie is het verruilen van de bril voor contactlenzen, lees hier meer over het dragen van contactlenzen bij kinderen.

Aanbieding KIJKENbijWouter:

  • Voor de junioren hebben we een flexibele sportbril inclusief glazen voor slechts €99,- (normale prijs €149,-)
  • Voor de senioren hebben we een Oakley sportbril inclusief glazen voor €199,- (normale prijs €249,-)

Kom langs bij KIJKENbijWouter in Utrecht voor het aanmeten van een goede bril voor het sporten. De levertijd van een sportbril op sterkte is in de meeste gevallen zo’n 1 á 2 dagen.

Online afspraak maken

Sportbril aanbieding

Top