kijken-bij-wouter-slide-slechthorend-1

Last van slechthorendheid?

ook daarvoor kunt u bij ons terecht

KIJKENbijWouter: ook voor oplossingen op maat bij slechthorendheid

Een gehoortoestel helpt het gehoor te verbeteren wanneer u last heeft van slechthorendheid. Net zoals bij oogzorg en brillen het geval is, is het aan te raden om hiervoor bij een specialist langs te gaan. Bij KIJKENbijWouter in Utrecht bieden we graag een complete service aan onze klanten, daarom kunt u vanaf januari 2018 ook bij ons terecht voor oorzorg, in de vorm van een oplossing op maat bij slechthorendheid, een gratis gehoortest en persoonlijk advies! 


Samenwerking met Oorwerk audiciens

Niet alleen senioren leiden aan gehoorverlies, slechthorendheid is iets dat op alle leeftijden voorkomt, zelfs bij kinderen. Voor het verbeteren of het beschermen van uw gehoor brengt u een bezoek aan KIJKENbijWouter in Utrecht. Door onze samenwerking met Oorwerk audiciens hebben wij altijd een specialist in huis om u te voorzien van een eerlijk advies en een deskundige oplossing die het beste bij u past. Deze hoog opgeleidde professionals hebben eerlijkheid, een klantgerichte aanpak en het bieden van de best mogelijke zorg zeer hoog in het vaandel staan. De audiciens van Oorwerk leveren maatwerk,ongeacht of u langhskomt voor het aanmeten van een hoortoestel of slechts benieuwd bent naar de status v an uw gehoor!


Gehoorbescherming bij KIJKENbijWouter

Voorkomen is beter dan genezen, kies daarom voor goede gehoorbeschermers op uw oren te beschermen tegen lawaai. Gaat u vaak naar festivals of concerten, of werkt u misschien in een lawaaierige werkomgeving? De Oorwerk audicien maakt gehoorbescherming op maat of biedt advies over de beste universele oordoppen. Ook kunt u bij ons terecht voor zwemdoppen of slaap oordoppen op maat.

Gratis gehoortest in Utrecht

Voor een gratis hoortest en deskundig advies bent u van harte welkom bij KIJKENbijWouter in Utrecht. De audicien van Oorwerk staat bij ons voor u een oplossing op maat te bieden bij slechthorendheid, het aanpassen van een gehoortoestel en een deskundig advies!  

Online afspraak inplannen

Kom langs


Top