kijken-bij-wouter-slide-brillenglazen-1

De beste brillenglazen voor uw ogen

Bij KIJKENbijWouter helpen wij u graag!

Brillenglazen bij KIJKENbijWouter

Een nieuwe bril draait niet alleen om het montuur, ook de brillenglazen zijn van groot belang. Bij KIJKENbijWouter in Utrecht helpen wij u graag bij het uitzoeken van de juiste glazen die bij u passen. Welke glazen dat zijn, hangt af van wat u overdag doet. Zit u op kantoor, rijdt u regelmatig auto of leest u vaak? Afhankelijk hiervan biedt onze opticien een advies voor de beste brillenglazen voor uw ogen. 

Multifocale brillenglazen 

Als u een bril nodig hebt voor zowel veraf als dichtbij, dan zijn multifocale glazen de ideale oplossing. Hierin zijn diverse gebieden geslepen die in elkaar overlopen en waarmee u veraf en dichtbij goed kunt zien. Zo heeft u ook geen aparte leesbril meer nodig. 

Brillenglazen

Bril voor op kantoor 

Ook speciaal voor op uw werk zijn er brillenglazen verkrijgbaar. Met uw multifocale bril kunt u het beeldscherm van uw computer niet duidelijk zien en voor een leesbril staat de computer te ver van u vandaan. Bureauglazen zijn de oplossing hiervoor. Deze glazen corrigeren de ogen op korte en middellange afstand en het leesbereik wordt groter. Lees er hier meer over. 

Coatings voor uw bril 

Voor meer kijk- en draagcomfort van uw bril kunt u ook kiezen voor diverse coatings of ontspiegeling van uw glazen. Bij ontspiegeling worden reflecties tot een minimum beperkt. De brillenglazen blijven transparant en helder, maar bieden beter contrast. Meekleurende glazen bieden perfect zicht onder alle lichtomstandigheden. Meekleurende glazen passen zich snel aan verschillende lichtomstandigheden aan en bieden een UV-bescherming van 100 procent. Lees hier meer over diverse coatings voor brillenglazen.  

Onze opticien informeert u graag over de verschillende soorten brillenglazen. Kom voor persoonlijk advies langs bij KIJKENbijWouter in Utrecht.

Online afspraak maken


Lees meer over brillenglazen


Top